(FOTOSERIE) Auto vliegt in brand na botsing met politievoertuig, bestuurder onder invloed

Foto: Gabor Heeres

(FOTOSERIE) Auto vliegt in brand na botsing met politievoertuig, bestuurder onder invloed

OSS – Een auto is zondagnacht in de Begijnenstraat in Oss in brand gevlogen na een botsing. Bij het ongeluk, dat rond half twee gebeurde, was een politiewagen betrokken. De bestuurder van de personenauto was waarschijnlijk onder invloed van lachgas. Volgens omstanders zou de bestuurder van de auto gewond zijn geraakt en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Het lijkt erop dat de personenwagen achterop de politiewagen is gebotst. De auto is daarna in de bosjes vlak voor een appartementencomplex aan het Fratershof tot stilstand gekomen. De personenauto is daarna in brand gevlogen. Beide voertuigen raakte zwaar beschadigt. Hoe het met de betrokken agenten gaat, is niet duidelijk. De politie doet onderzoek.