Cliënt aangehouden na ’tragische dood’ (81) in GGZ Eindhoven

Foto: Sem van Rijssel

Cliënt aangehouden na ’tragische dood’ (81) in GGZ Eindhoven

EINDHOVEN – De politie heeft maandag een 55-jarige cliënt van GGZ-instelling De Grote Beek in Eindhoven aangehouden. De man zou betrokken zijn bij de dood van een 81-jarige medecliënt, maakte de politie maandag bekend.

s Morgens kwam bij de politie een melding binnen over de dood van de 81-jarige man. De politie vindt de omstandigheden rond het overlijden verdacht en houdt daarom sterk rekening met een misdrijf. Camerabeelden worden bekeken en getuigen gehoord.

Foto: Sem van Rijssel

De instelling is zelf ook begonnen met een intern onderzoek, laat GGzE De Grote Beek weten. „Het is een tragische gebeurtenis met veel impact voor familie, mede-cliënten en medewerkers. Alle betrokkenen willen dit voorval zo helder mogelijk krijgen”, aldus de instelling in een verklaring.