Bestuurder overleden bij ernstig verkeersongeval op Sonseweg in Best

Foto: Sander van Gils

Bestuurder overleden bij ernstig verkeersongeval op Sonseweg in Best

BEST – Op de Sonseweg (N620) bij Best vond zaterdagavond een ernstig verkeersongeval plaats waarbij de bestuurder is overleden. Rond 21.30 uur reed de man vanuit Son naar Best, verloor in een bocht de macht over het stuur, botste tegen een boom aan de linker kant van de weg en kwam vervolgens rechts van de weg tot stilstand. De weg was volledig afgesloten en de hulpdiensten zoals de brandweer, meerdere politie-eenheden, twee ambulances en een traumahelikopter, rukten groots uit.

Foto: Sander van Gils

Ter plaatse overleden
De bestuurder is door de brandweer uit de auto bevrijdt, maar ondanks alle inzet van de hulpdiensten ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Brandweerlieden vegen momenteel de rijbaan schoon en een bergingsbedrijf zal de auto afvoeren.