Twee ongevallen met motor in korte tijd op N69

Het tweede ongeval op de N69. Foto: Rico Vogels

Twee ongevallen met motor in korte tijd op N69

WAALRE – In korte tijd zijn donderdagavond op de N69 in Waalre twee ongevallen gebeurd waarbij een motor is betrokken. Bij het eerste ongeval is een motorrijder op de voorkant van een bus ingereden. De man raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man reed op de rotonde bij Borkel op de N69. Hij verloor de macht over het stuur, vloog over de wegafscheiding en botste met zijn motor op de voorkant van een tegemoetkomend busje. De weg was korte tijd afgesloten.

Het eerste ongeval. Foto: Rico Vogels

Tweede ongeval
Bij het andere ongeval wat kort na het eerste ongeval gebeurde is een motorrijder van achteren aangereden. De motorrijder werd bij een stoplicht in Aalst van achter aangereden door een personenauto. De man is in de ambulance aan zijn verwondingen behandeld. De bestuurster van de auto raakte niet gewond.