RKC Waalwijk gestart met fitte en corona-vrije selectie

Foto: Marcel van Dorst

RKC Waalwijk gestart met fitte en corona-vrije selectie

WAALWIJK – Met een bijna voltallige en corona-vrije selectie is RKC Waalwijk begonnen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De glimlach was van trainer Fred Grim af te lezen. Ook de rest van de selectie staat te springen opm de start van de competitie.

Trainer Fred Grim. Foto: Marcel van Dorst

Verdediger Paul Quasten kampte met een lichte hielblessure en werkte binnen een training af. Aanvaller Sylla Sow ontbrak echter helemaal in Waalwijk. Dat was niet vanwege een blessure, vermoedelijk is er interesse van een andere club, waardoor hij de training mijdt.

Oefenwedstrijd
Na ruim anderhalf uur vond Grim het woensdag mooi geweest. Deze weken zullen de trainingen langzaam worden opgebouwd, met volgende week zaterdag een eerste oefenwedstrijd tegen Ajax. Publiek kan niet aanwezig zijn tijdens de trainingen, het is wel de bedoeling dat fans oefenwedstrijden in het Mandemakers Stadion bij kunnen wonen.