Ongeveer 4.000 supporters welkom bij thuiswedstrijden van NAC

In het stadion is voorlopig voor ongeveer 4000 supporters plaats. Foto: Marcel van Dorst

Ongeveer 4.000 supporters welkom bij thuiswedstrijden van NAC

BREDA – Het Rat Verlegh Stadion heeft in het aankomende coronaseizoen, dat voor NAC op 29 augustus van start gaat, vanwege het Covid-19 virus een capaciteit van ongeveer 4.000 plaatsen, ofwel 21 procent. NAC gaat voor de 11.105 seizoenkaarthouders drie soorten kaarten uitgeven. Leden van de Club van 1912 en de gouden seizoenkaarthouders krijgen voorrang bij de toewijzing van de plekken voor thuiswedstrijden.

Opnieuw ingedeeld
Per duel wordt het Rat Verlegh Stadion steeds opnieuw ingedeeld. Dat zal gebeuren middels een normaal ticket, een huishoud ticket en een onder 13 ticket. Bij het normale ticket houd je als supporter anderhalve meter afstand tot een andere supporter. Het huishoud ticket geldt voor maximaal drie personen die op hetzelfde adres staan ingeschreven. De onder 13 tickets kunnen naast de al 155 seizoenkaarthouders in die categorie, ook worden bijgekocht door niet-seizoenkaarthouders. De leeftijdsgroep t/m 12 jaar kent niet de beperking van anderhalve meter afstand. Deze groep hoeft geen vaste plek te reserveren waardoor de stadioncapaciteit verhoogd wordt.