(VIDEO) Ernstig gewonde na steekpartij Terheijden, verdachte aangehouden

De politie hield een verdachte aan. Foto: Marcel van Dorst

(VIDEO) Ernstig gewonde na steekpartij Terheijden, verdachte aangehouden

TERHEIJDEN – Aan de Bredaseweg in Terheijden heeft rond middernacht een steekpartij plaatsgevonden. Bij het incident raakte twee persoenen gewond. Een persoon is ernstig gewond met een ambulance met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Gezien het bloedspoor heeft deze veel bloed verloren.


Foto: Marcel van Dorst

Verdachte aangehouden
Een tweede gewonde man is aangehouden. Voor zover bekend is deze verdacht van het neersteken van de andere persoon. Hij is met een politieauto naar het bureau overgebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de steekpartij.

Naast meerdere politie-eenheden waren ook twee ambulances ter plaatse. Een gealarmeerde traumahelikopter is op de vlucht naar Terheijden geannuleerd.

Foto: Marcel van Dorst