Bestuurder spoorloos na heftige crash op A2 Eindhoven

Foto: Sem van Rijssel

Bestuurder spoorloos na heftige crash op A2 Eindhoven

EINDHOVEN – Een persoon schoot zaterdagnacht met zijn auto van de Tilburgseweg in Eindhoven. Hierdoor kwam het voertuig op zijn zijkant en vloog daarna in brand. Van de bestuurder ontbreek ieder spoor, dat tot verbijstering van de politie.


Foto: Sem van Rijssel

De automobilist reed op de Tilburgseweg in de richting van de N2 toen diegene van de weg raakte. De auto is met zeer hoge snelheid van de weg geraakt, en heeft meerdere bomen gehalveerd in zijn ‘vlucht’ de sloot in. Het voertuig kwam in het water op zijn zijkant te liggen en vloog daarna in de hens.

Politiehelikopter
Toegesnelde hulpdiensten zochten naar de bestuurder, maar vonden niemand. Ook vanuit de lucht werd er niemand gevonden. Een politieheli die werd ingevlogen kon na korte tijd weer vertrekken. Ook de brandweer had geen geluk. Zij hebben met een warmtebeeldcamera het gebied uitgeplozen, maar ook dat mocht niet baten.

Auto gestolen
De auto is getakeld en afgevoerd. Na onderzoek is gebleken dat het voertuig als gestolen opgegeven staat. Dat zou ook gelijk een reden waarom de bestuurder niet heeft gewacht op de hulpdiensten.