(VERMIST) Wie weet waar Bert de Laat uit Made is

Foto: Politie

(VERMIST) Wie weet waar Bert de Laat uit Made is

MADE – Sinds afgelopen dinsdag wordt de 69-jarige Bert de Laat uit Made vermist. Bert is dinsdagavond vertrokken in zijn kleine witte elektrische Mitsubishi met kenteken RG-276-N en niet meer thuisgekomen. Zijn familie heeft hem als vermist opgegeven. Aanknopingspunten zijn er niet, vertellen familieleden van Bert. Ze doen een oproep: “Als je dit leest, kom naar huis. Of neem contact met ons op. Je kleinkinderen missen je, geef een teken van leven.”


Informatie
Bert is van huis gegaan in een blauwe blouse met een klein ruitje, blauwe korte broek, zwarte schoenen (werkschoenen). Bert is brildragend. Wie heeft Bert de afgelopen dagen nog gezien of weet waar hij verblijft. Alle informatie is welkom.