Auto ramt stilstaande vrachtwagen op parkeerplaats langs A4

Foto: Christian Traets

Auto ramt stilstaande vrachtwagen op parkeerplaats langs A4

OSSENDRECHT – Op een verzorgingsplaats, net over de grens / richting Bergen op Zoom, langs de A4 bij Ossendrecht is in de nacht van donderdag op vrijdag een Belgische auto tegen een stilstaande / geparkeerde vrachtwagen gebotst. De vrachtwagen stond kort na de afrit langs de weg geparkeerd. Door nog onbekende oorzaak botste de bestuurder achterop de trailer van de vrachtwagen.


Foto: Christian Traets

Drie gewonden
Bij het ongeval raakte drie personen gewonden waaronder één zwaargewonde. Onder de gewonden zou de bestuurder zitten. Zover bekend zijn alle gewonden naar een Belgische ziekenhuis overgebracht. Twee andere inzittenden kwamen met de schrik vrij. De verzorgingsplaats was enige tijd gesloten voor het verkeer. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.