Maurice Steijn officieel gepresenteerd als trainer NAC

Foto: Marcel van Dorst

Maurice Steijn officieel gepresenteerd als trainer NAC

BREDA – Maandagmiddag is in de perskamer van het NAC stadion de nieuwe trainer van NAC Maurice Steijn. Steijn tekent een contract voor drie jaar. Een wonder als hij zijn contract uit zou dienen met de wetenschap dat er al veel trainers voortijdig sneuvelde in Breda.


Foto: Marcel van Dorst

Steijn heeft een duidelijk ambitie voor het komende seizoen; ,,Het liefst zo snel mogelijk promoveren. In het hele traject kunnen dingen ook tegenzitten. Soms moet je een beetje geluk hebben. Met een club als NAC moet je in ieder geval meedoen om de bovenste plekken. De Graafschap, Cambuur, Go Ahead, NEC, Jong Ajax, Almere City: het wordt een hele spannende competitie. Wij lopen niet weg voor de ambitie van het kampioenschap.”

Maandag traint de selectie voor het eerst in Zundert onder leiding van de nieuwe trainer. De training is toegankelijk voor het publiek maar men moet wel een kaartje aanschaffen. Zonder kaartje kun je het complex niet op. Er kan één kaart per relatienummer worden ‘gekocht’. Wil jij bij de eerste training van de selectie en Maurice Steijn aanwezig zijn? Bestel dan hier je kaartje.