(FOTOSERIE) Tweehonderd NAC-supporters zien eerste training Maurice Steijn

Foto: Marcel an Dorst

(FOTOSERIE) Tweehonderd NAC-supporters zien eerste training Maurice Steijn

BREDA – De eerste training onder leiding van de nieuwe trainer Maurice Steijn werd ook bekeken door tweehonderd fans. Zij konden vooraf een kaartje kopen. Vanwege de corona-maatregelen werden er niet meer supporters toegelaten. De spelers werkte een lichte training af op het trainingscomplex in Zundert.


Foto: Marcel van Dorst

Jeugdspeler Mathijs Bel, in 2018 overgekomen van PSV, maakte zijn opwachting. Evenals de middenvelders Anouar Kali en Marwin Reuvers die beiden nog een contract hebben voor één jaar en allebei de komende tijd tot de beschikking staan van Steijn en zijn assistent Hans Visser. Maik Drzensla, de rechterhand van Peter Hyballa, is vertrokken. Steijn vormt voorlopig een team met Visser en keeperstrainer Gabor Babos. 

De vorig seizoen verhuurde Greg Leigh werkt aan zijn herstel en heeft tijd nodig om bij zijn teamgenoten aan te sluiten. De 19-jarige middenvelder Bel is doorgestroomd vanuit NAC onder 21 en mag zich tonen aan de nieuwe trainer. Reservedoelman Chiel Kramer en rechtsback Pele van Anholt, wiens aflopende contracten nog niet verlengd zijn, maakten ook hun opwachting op het veld.