Twee vrouwen gewond bij steekpartij in woning in Bakel, verdachte aangehouden

Foto: Pim Verkoelen

Twee vrouwen gewond bij steekpartij in woning in Bakel, verdachte aangehouden

BAKEL – Twee vrouwen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een steekpartij achter een woning aan de Dorpsstraat in Bakel. De politie rukte massaal uit nadat er om tien over negen een melding binnenkwam. Volgens omwonenden die uitkijken op de achtertuin van het huis zijn de twee vrouwen in de armen gestoken. Beide slachtoffers zijn naar een huisartsenpost gebracht voor eerste hulp.

De politie hield bij de woning een man aan die wordt verdacht dat hij de verwondingen heeft toegebracht. Het huis zou worden bewoond door een groep Oost-Europese arbeiders. Het is niet bekend of de verdachte en slachtoffers de bewoners zijn.

Foto: Pim Verkoelen