Twee autodieven aangehouden na achtervolging in Geldrop

Foto: Harrie Grijseels

Twee autodieven aangehouden na achtervolging in Geldrop

GELDROP – Twee autodieven zijn zaterdagavond rond halfnegen na een achtervolging in Geldrop door de politie gearresteerd in de Wingerd. Daarbij liepen zowel de gestolen auto als de politiewagen schade op. Ook een geparkeerde auto werd tijdens de achtervolging geraakt. Volgens een omstander reden de twee autodieven met een gestolen Mercedes eerst een doodlopend hofje in. Toen ze daaruit terugreden, probeerden agenten beide mannen te stoppen door hun auto aan zijkant aan te tikken.

De autodieven wisten echter te ontkomen. Kort daarna lieten ze de gestolen auto achter en probeerden er lopend vandoor te gaan. Een tweede patrouillewagen van de politie was ze te snel af en wist het duo in te rekenen.

Foto: Harrie Grijseels