Dronken bestuurder ramt auto’s in Breda, excuses aan betrokkenen

Foto: Perry Roovers

Dronken bestuurder ramt auto’s in Breda, excuses aan betrokkenen

BREDA – De 30-jarige Bredanaar, die vrijdagnacht in beschonken toestand met zijn wagen vier geparkeerde auto’s in de Acaciastraat in Tuinzigt ernstig beschadigde, heeft de volgende morgen zijn excuses aangeboden aan de gedupeerden.

De man reed in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto tegen vier auto’s die daar geparkeerd waren. De bestuurder is aangehouden door agenten en naar een politiebureau gebracht.

Foto: Perry Roovers

Agenten sloten na het ongeluk de straat af en spraken getuigen. Die vertelden onder meer dat het erop leek dat de automobilist had geprobeerd om in de straat te keren. Een bergingsbedrijf heeft de auto van de man getakeld. De bestuurder was dronken. Hij had drie keer meer op dan het maximum. Hij betuigde bij zijn aanhouding meteen spijt. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.