Auto door brandstichting verwoest in Tilburg

Foto: Jack Brekelmans

Auto door brandstichting verwoest in Tilburg

TILBURG – Op de Dessinateurstraat in Tilburg is in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 00:30 uur een auto in brand gestoken. Een passerende taxichauffeur zag het voertuig branden en belde de hulpdiensten. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de auto. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto enorme schade opliep door de brand.


Foto: Jack Brekelmans

Tijdens de bluswerkzaamheden ontdekten brandweerlieden dat er naast het brandende voertuig een schroevendraaier en een gesmolten fles met daarin een restant ‬van een brandbaar vloeistof. De politie heeft deze sporen veiliggesteld, de technische recherche zal in de loop van de dag ook het voertuig onderzoeken op eventuele sporen. Van de eigenaar is door de politie een aangifte opgenomen.