Man ernstig gewond na autobrand Shell tankstation Tilburg

Foto: Jack Brekelmans

Man ernstig gewond na autobrand Shell tankstation Tilburg

TILBURG – Bij een autobrand bij het Shell-tankstation aan de Burgemeester Letschertweg in Tilburg is woensdag een gewonde gevallen. Wat er zich precies heeft afgespeeld is niet bekend. Het slachtoffer lag na de brand achter zijn auto en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie gaat vooralsnog uit van een misdrijf. Of het eventueel om een aanslag gaat is niet bekend. Camerabeelden van het tankstation hebben alles vastgelegd en zijn door de politie bekeken. De woordvoering van de politie kon verder nog geen informatie verstrekken.


Foto: Jack Brekelmans

De hulpdiensten waren met twee brandweerwagens, twee ambulances en veel politie ter plaatse. Ook was er een traumahelikopter opgeroepen.