Schietpartij na ruzie op parkeerplaats in Roosendaal

Foto: Christian Traets

Schietpartij na ruzie op parkeerplaats in Roosendaal

ROOSENDAAL – Een ruzie is waarschijnlijk de oorzaak van de schietpartij maandagavond op de Nispenseweg in Roosendaal. De verdachte is nog niet gevonden. Het gaat waarschijnlijk om een bekende van het slachtoffer, meldt de politie.

Maandagavond kwam de melding binnen van de schietpartij op de Nispenseweg. Op de parkeerplaats daar vonden agenten een gewonde man. De gewonde man werd geholpen door omstanders. De 23-jarige man uit Roosendaal vertelde dat hij net was beschoten. Hij was gewond geraakt aan zijn benen en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Het slachtoffer en de verdachte zijn bekenden van elkaar. Waarschijnlijk hadden ze ruzie. De politie is een onderzoek gestart. Op de parkeerplaats is een sporenonderzoek gedaan door forensische rechercheurs en er zijn getuigen gehoord.