Politie doet onderzoek naar mogelijk schietpartij Tilburg

Foto: Jack Brekelmans

Politie doet onderzoek naar mogelijk schietpartij Tilburg

TILBURG – De politie doet onderzoek in de Rentmeesterlaan in Tilburg nadat iemand rond halfvijf ‘s nachts meende daar schoten te horen. Toen de politie eenmaal ter plaatse was waren en geen daders of slachtoffers te bekennen. De politie doet onderzoek naar de melding.


Foto: Jack Brekelmans

Vaker geschoten in Tilburg
Het is niet de eerste keer dat Tilburg wordt opgeschrikt door een schietpartij. Precies een maand geleden vonden in Tilburg drie schietpartijen plaats in drie dagen tijd. In de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 juni werd een kapperszaak aan de Korvelseweg en het appartement daarboven beschoten. De vrijdag daarvoor werd een 42-jarige Tilburger voor de ogen van zijn 10 jaar oude zoon neergeschoten – die schietpartij vond plaats op straat – en een dag daarvoor werd een auto in de Tilburgse Van Mierisstraat beschoten.LEES OOK:

Politie Tilburg vindt Kalasjnikov bij derde schietpartij in enkele dagen

Weer schietincident in Tilburg; woning Korvelseweg beschoten

Man neergeschoten op parkeerplaats Tilburg, zoontje (10) ziet het gebeuren