Vier auto’s door brand beschadigd, politie gaat uit van brandstichting

Foto: Perry Roovers

Vier auto’s door brand beschadigd, politie gaat uit van brandstichting

BREDA – Aan de Dirk Hartogstraat in Breda zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag vier wagens door brand beschadigd. Ze stonden op een parkeerplaats. Eén van de wagens, een BMW, is geheel uitgebrand. De BMW is waarschijnlijk aangestoken. Een ander voertuig dat er tegenover stond, een Mini, liep flinke brandschade aan de voorzijde op. De schade aan twee auto’s die naast deze wagens stonden, viel mee, zoals weggesmolten bumpers.


Niet de eerste keer
De politie was snel met veel mensen ter plekke en heeft in en rondom de buurt naar mogelijke daders gezocht. Eerder dit jaar werden in dezelfde omgeving ook al diverse auto’s door vlammen verwoest. Er is toen lange tijd een mobiele camera geplaatst, waarna er een eind kwam aan de branden. De camera is inmiddels weg.