Vijf aanhoudingen na nachtelijke inbraken

Foto: Iwan van Dun

Vijf aanhoudingen na nachtelijke inbraken

WAALWIJK – De politie heeft vrijdagochtend vijf personen aangehouden in Waalwijk. Ze werden opgepakt in de Noordstraat en in het centrum van Waalwijk en geboeid afgevoerd. De aanhoudingen hebben volgens de politie te maken met inbraken die gepleegd zijn de nacht ervoor.

Foto: Iwan van Dun

De inval gebeurde rond kwart over zeven vrijdagochtend. Maar al eerder cirkelde er een politiehelikopter boven de wijk en waren er agenten in de wijk aanwezig. Drie personen werden in de woning aangehouden. Twee anderen werden op andere locaties opgepakt.

Twee scooters en een auto zijn door een bergingsbedrijf bij de woning weg getakeld. Op een andere plek in de wijk werd ook nog een auto in beslag genomen.