(VIDEO) Politie valt verblijfplaats topcrimineel Jan B. in Hulten binnen

Foto: Marcel van Dorst

(VIDEO) Politie valt verblijfplaats topcrimineel Jan B. in Hulten binnen

HULTEN – De politie is vanmorgen in alle vroegte het terrein en woning van topcrimineel Jan B. binnengevallen. De 69-jarige B. is daarbij vermoedelijk aangehouden door een arrestatieteam. Na de aanhouding is direct een uitgebreid onderzoek gestart op en rondom de verblijfplaats van de man.


Bij het uitgebreide onderzoek zijn verschillende diensten van de politie betrokken. Zo zijn er naast een groot aantal rechercheurs ook politiehonden en speciale zoekteams aanwezig. Het onderzoek vindt plaats op en rondom het perceel waarop de man verbleef. Naar waarschijnlijkheid duurt het onderzoek de gehele dag. De Hultenaar zit vast en wordt door de recherche gehoord.

Foto: Marcel van Dorst