(FOTOSERIE) Tonnen schade na instorten dak van sportcentrum in Valkenswaard

Foto: Rico Vogels

(FOTOSERIE) Tonnen schade na instorten dak van sportcentrum in Valkenswaard

VALKENSWAARD – Door de hevige regenval van afgelopen vrijdag is het dak bij sportcentrum Valkencourt aan de Pastoor Heerkensdreef ingestort. De schade is enorm. Grote constructiebalken zijn verwrongen en fitness toestellen zijn door de gigantische waterstroom aan de kant geworpen.


Officiële heropening
Het vrijgekomen water is de sportzaal ingestroomd alwaar nu met ventilatoren en dweilen met man en macht gewerkt wordt om alles woensdag, 1 juli, de officiële opening na de Corona-regels open te kunnen. Dat zal overigens niet in dit deel van het sportcentrum betreffen. Burgemeester Ederveen is zaterdagmiddag ook een kijkje komen nemen om de schade op te nemen.