(VIDEO + FOTOSERIE) Auto botst achterop vrachtwagen op A59 Made

Foto: Marcel van Dorst

(VIDEO + FOTOSERIE) Auto botst achterop vrachtwagen op A59 Made

MADE – Een auto met daarin drie inzittenden is zaterdagochtend vroeg achterop een vrachtwagen gereden. Na de klap sloeg de auto enkele malen over de kop en kwam tegen de vangrail tot stilstand. De drie inzittende zijn door het gealarmeerde ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken maar liepen slechts lichte verwondingen op. De bestuurder van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Ravage op de snelweg
De klap was zo heftig dat onderdelen van de auto over de snelweg verspreidt lagen. Drie van de vier wielen van de auto waren afgebroken. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau om daar een aanvullende blaastest te doen. Een berger zal het zwaar beschadigde voertuig takelen en afvoeren.