Fietser zwaargewond bij ongeval met bestelauto in Waalwijk

Foto: Iwan van Dun

Fietser zwaargewond bij ongeval met bestelauto in Waalwijk

WAALWIJK – Op de kruising Taxandriaweg met de Kruisstraat zijn vanmorgen omstreeks 06:00 uur een fietser en een bestelbus met elkaar in botsing gekomen, hierbij is de fietser zeer ernstig gewond geraakt. Zoals het nu laat aanzien is de fietser via de fietsbrug vanaf het industrieterrein gekomen en de bestelbus vanaf de McDonalds. Beide zijn elkaar op de oversteekplaats onderaan de fietsbrug tegen gekomen.


Meerdere ambulance’s en een traumahelikopter zijn ter plaatse geweest. Het slachtoffer is onder begeleiding van de trauma-arts met de ambulance naar het ziekenhuis vervoert. De Taxandriaweg is afgesloten i.v.m. onderzoek door de VOA. De chauffeur van de bestelbus kwam met de schrik vrij.