Auto ramt bushokje in Oosterhout
Auto ramt bushokje in Oosterhout
Auto ramt bushokje in Oosterhout
Auto ramt bushokje in Oosterhout
Auto ramt bushokje in Oosterhout
Auto ramt bushokje in Oosterhout
Auto ramt bushokje in Oosterhout
Auto ramt bushokje in Oosterhout

Auto ramt bushokje in Oosterhout

OOSTERHOUT – De bestuurder van een auto is dinsdagavond de macht over het stuur verloren. Dit gebeurde op de Oostpolderweg in Oosterhout. De auto werd via een opritje van het bushalte talud door het bushokje gelanceerd. Vervolgens is er nog een paal omver gereden en werd een prullenbak geramd. De schade aan zowel de auto als het bushokje is enorm.

Ravage
Het glas zorgde voor een grote ravage op de weg, bushalte en fietspad. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De auto is getakeld door een berger en de gemeente kwam ter plaatsen om het wegdek, bushalte en fietspad weer begaanbaar te maken.