(VIDEO) Inbraak in woning PSV’er Jorrit Hendrix, speler plaatst beelden op Instagram

Foto: Marcel van Dorst

(VIDEO) Inbraak in woning PSV’er Jorrit Hendrix, speler plaatst beelden op Instagram

EINDHOVEN – Een brutale inbraak bij PSV speler Jorrit Hendrix in zijn woning in Eindhoven zijn door de speler online gezet. Die inbraak gebeurde afgelopen vrijdagnacht. “Er zijn spullen meegenomen met veel emotionele waarde en er is een hoop schade aangericht”, schrijft hij op Instagram. Op de beelden is te zien hoe de mannen door het huis sluipen en met geweld een deur kapotslaan.


“Deze drie mannen hebben bij ons thuis in de nacht van vrijdag op zaterdag 20 juni ingebroken. Met het delen van een gedeelte van beveiligingsbeelden, hopen wij dat de daders herkend en gepakt kunnen worden”, aldus de middenvelder. De speler heeft aangifte gedaan en hoopt dat door het delen van het filmpje de daders gepakt worden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve volgers, graag vragen wij jullie allemaal om hulp!💔 Deze 3 mannen hebben bij ons thuis in de nacht van vrijdag 19-6 op zaterdag 20-6 ingebroken. Er zijn spullen meegenomen met veel emotionele waarde en hoop schade aangericht! Met het delen van een GEDEELTE van beveiligingsbeelden, hopen wij dat de daders herkend en gepakt kunnen worden. Wij delen beelden waarop te zien is hoe ze proberen het alarm te ontlopen al kruipend over de vloer! Deze heeft hun uiteraard gedetecteerd en vervolgens gealarmeerd. In de volgende 3 minuten is op het 2e filmpje is te zien dat ze de slaapkamerdeur met grof geweld forceren en er met de buit van door zijn gegaan. Uiteraard loopt het politieonderzoek maar met deze beelden hopen wij dat stemgeluiden en/of personages (VIDEO SOUND ON!) herkend moeten kunnen worden!!! De gouden tip wordt goed beloond! Graag alleen serieuze tips DM’en @jolisajanssen of anonieme tips melden bij politie Eindhoven!!! Ik zal ook nog wat foto’s van de daders delen. GRAAG DELEN DOOR HET HELE LAND DAT WORD ERNOM GEWAARDEERD!!

Een bericht gedeeld door Jorrit Hendrix (@jorrithendrix) op