(FOTOSERIE) Meisje op step zwaar gewond na ongeluk met wielrenner

Foto: Sem van Rijssel

(FOTOSERIE) Meisje op step zwaar gewond na ongeluk met wielrenner

EINDHOVEN – Een kind op een step is maandagavond zwaargewond geraakt op de Zandkrab in Eindhoven na een botsing met een wielrenner. Het ongeval gebeurde rond half acht. Hulpdiensten werden massaal gealarmeerd.


Drie ambulances, een traumahelikopter en de brandweer kwamen ter plaatse. Volgens omstanders is het jonge kind gereanimeerd en is het meisje met de helikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Volgens een woordvoerder van de politie kwam het meisje tussen geparkeerde auto’s vandaan. De wielrenner had haar daardoor niet gezien een aanrijding was onvermijdelijk.. De wielrenner raakte gewond aan zijn been en is naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek.