Brand in oud drugslab Gerwen

Foto: Sem van Rijssel

Brand in oud drugslab Gerwen

GERWEN – In een woning aan de Kerkakkers in Gerwen, bij Nuenen, is zondagavond brand uitgebroken. In hetzelfde pand werd een tijdje geleden eenĀ drugslab aangetroffen. De man die toen in het pand aanwezig was en naar het ziekenhuis werd gebracht, werd ook ditmaal in het huis aangetroffen.

Het huis is vanwege de vondst van het drugslab afgesloten van het stroomnet. Volgens de brandweer zou de brand zijn ontstaan toen de man een aantal kaarsen aanstak om de boel te verlichten. Zijn bankstel vloog daarbij in brand. Opvallend genoeg stonden er nog allerlei vaten en ketels in het huis. Het is niet duidelijk of die niet zijn geruimd sinds de vondst van het lab, of dat er in de tussentijd opnieuw een lab is opgezet.