Motorrijder zwaargewond bij ongeval met auto

Foto: Iwan van Dun

Motorrijder zwaargewond bij ongeval met auto

DEN BOSCH – Een motorrijder is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Rombertsebaan in Den Bosch.┬áHet ongeval gebeurde even voor 13.00 uur ter hoogte van Buitenpepersdreef. De auto kwam uit de richting van de Buitenpepersdreef en de motorrijder vanuit de richting van de Aartshertogenlaan.


Foto: Iwan van Dun

De motor kwam na de botsing enkele tientallen meters verder tot stilstand tegen een boom bij een fietspad. De motorrijder raakte bij het schuiven nog een fietser. Voor zover bekend liep die geen verwondingen op. De inzittenden van de auto werden nagekeken door het personeel van een ambulance maar hadden geen noemenswaardig letsel. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.