Auto rijdt lantaarnpaal uit de grond en ramt boom Oss

Foto: Gabor Heeres

Auto rijdt lantaarnpaal uit de grond en ramt boom Oss

OSS – Op de Heihoekstraat in Oss is in de nacht van vrijdag op zaterdag een ongeval gebeurd. Twee mannen raakten rond 1.50 uur met een Volkswagen Golf van de weg, reden een lantaarnpaal volledig uit de grond en ramden daarna een boom. De auto raakte daarbij zwaar beschadigd en de airbags werden geactiveerd.


Foto: Gabor Heeres

Beide inzittenden zijn nagekeken door ambulancemedewerkers maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Bij de bestuurder is een blaastest afgenomen maar daaruit bleek dat die niet teveel had gedronken. Waardoor de twee met de Golf van de weg raakten is niet bekend. De zwaar beschadigde auto moest worden afgevoerd door een bergingsbedrijf.