Man valt met motor op rotonde Geertruidenberg en valt in slaap

Foto: Marcel van Dorst

Man valt met motor op rotonde Geertruidenberg en valt in slaap

GEERTRUIDENBERG – Huldiensten werden in de nacht van donderdag op vrijdag gealarmeerd voor een ongeval op de rotonde aan de Kanaalweg-Oost. Naast twee ambulances werd ook een traumahelikopter gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een motorrijder. Voorbijgangers hadden de man zien liggen. De man was van zijn motor gevallen en in slaap gevallen.


Ambulancepersoneel heeft de man aangesproken maar die maakte een ter verwarde indruk. Mogelijk dat de man onder invloed was van verdovende middelen maar dat wordt onderzocht door de politie. Voor zover bekend had hij geen verdere verwondingen. De man is ter observatie met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Daar zal een bloedproef uit moeten wijzen wat de man gebruikt heeft.