(FOTOSERIE) Groot drugslab aangetroffen in afgebrande loods in Wouwse Plantage

Foto: Christian Traets

(FOTOSERIE) Groot drugslab aangetroffen in afgebrande loods in Wouwse Plantage

WOUWSE PLANTAGE – In de door brand verwoeste loods aan de Mariabaan in Wouwse Plantage heeft de politie een drugslab ontdekt. Het is nog niet bekend welke soort drugs in de loods werden geproduceerd en of het drugslab de oorzaak is geweest van de brand. De restanten worden onderzocht en opgeruimd.

Het gaat om een loods in het buitengebied van Wouwse Plantage van 100 bij 20 meter groot, waarin onder andere auto’s en landbouwmachines stonden. Die brandde in de nacht van dinsdag op woensdag volledig uit. Doordat het nablussen nog lange tijd duurde kon de politie pas later onderzoek doen.

Bewaakt
De politie bevestigt dat er al een vermoeden was dat zich in de afgebrande loods een drugslab bevond. Daarom werd de plaats delict de afgelopen nacht bewaakt.LEES OOK:

Grote loods uitgebrand in Wouwse Plantage