Grote loods uitgebrand in Wouwse Plantage

Foto: Christian Traets

Grote loods uitgebrand in Wouwse Plantage

WOUWSE PLANTAGE – Een grote loods is uitgebrand aan de Mariabaan in het buitengebied van Wouwse Plantage. De brandweer was in de nacht van dinsdag op woensdag rond 02.00 uur met groot materiaal aanwezig en kon voorkomen dat de brand oversloeg naar naastgelegen gebouwen. Om 05.00 uur is het sein brandmeester gegeven.


Het nablussen van de loods zal nog enkele uren gaan duren. Een loods van 100 bij 20 meter is door de rand verloren gegaan. Naastgelegen panden zijn behouden gebleven. De brandweer rukte uit met drie brandweervoertuigen, een hoogwerker en een schuimblusvoertuig. Er is ook voor extra watervoorziening gezorgd, omdat de loods in het buitengebied ligt. Een hoogwerker, schuimblusser en een blusvoertuig zijn nog ter plekke om na te blussen.