Twee verdachten woningoverval Limburg in Eindhoven aangehouden

Foto: Sem van Rijssel

Twee verdachten woningoverval Limburg in Eindhoven aangehouden

EINDHOVEN / VENLO – In Eindhoven zijn maandagavond twee mannen aangehouden, die verdacht worden voor een woningoverval in Venlo. Agenten zagen hen op de rondweg van Eindhoven rijden. Voor een stoplicht op de Piuslaan werden ze door de politie klem gereden en uit hun auto gepraat.


Foto: Sem van Rijssel

De woning aan de Straelseweg in Venlo werd rond tien uur ‘s avonds overvallen. Na de overval vluchtten de verdachten met een auto richting Brabant. Via Burgernet werd een signalement verspreid van de verdachten.

Veel is nog onbekend. Zo is nog niet duidelijk wie het slachtoffer is van de overval of wat het motief van de daders was. Ook kon de politie nog niet zeggen of het gewapende trio iets heeft buitgemaakt. Wel weet de politie al dat er niemand gewond is geraakt.