Lamborghini van Mo Biceb total loss gereden door Dave Roelvink

Foto: Dave Roelvink

Lamborghini van Mo Biceb total loss gereden door Dave Roelvink

BREDA – Mo Biceb zal voortaan wel drie keer nadenken voordat hij zijn opvallende Lamborghini uitleent. Dave Roelvink leende de Lamborghini maandagnacht en reed hem vervolgens total loss. De opvallende auto is door menig Bredanaars gespot in Breda waar Mo een winkel heeft.


“Gelukkig dat er niks met jou is gebeurd, bro”, zo reageert Mohamed Lemhadi, aka Mo Bicep, op Instagram. “Alles komt goed! Alles gebeurt met een reden. Materiaal is vervangbaar en een leven niet”, weet de Biceppapa.

Met Dave Roelvink gaat het overigens goed. “Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren”, schrijft hij op zijn sociale media. “Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Link in bio! Wat is er precies gebeurd?

Een bericht dat is gedeeld door @ mobicepp op