(FOTOSERIE) Uitslaande brand verwoest schuur in Reusel

Foto: Rico Vogels

(FOTOSERIE) Uitslaande brand verwoest schuur in Reusel

REUSEL – Op de Schepersweijer in Reusel heeft zondagochtend omstreeks drie uur een grote schuurbrand gewoed. Hulpdiensten uit de gehele regio en vanuit BelgiĆ« spoedden zich naar de boerderij in het buitengebied waaronder twee hoogwerkers.

Foto: Rico Vogels

Werkplaats
De schuur was ingericht als werkplaats en er bevonden zich gereedschappen en een heftruck in. Het pand mag als verloren beschouwd worden. De brandweer heeft het naastgelegen pand waarin zich varkens bevonden weten te redden. Zo ook het aangrenzende woonhuis. De brandweer zal nog enkele uren bezig zijn met nablussen. Enexis is aanwezig om de stroom van het pand af te halen. De weg is afgesloten voor alle verkeer.