(VIDEO + FOTOSERIE) Eenzijdig ongeval op A27 Oosterhout, lachgaspatronen in auto

Foto: Marcel van Dorst

(VIDEO + FOTOSERIE) Eenzijdig ongeval op A27 Oosterhout, lachgaspatronen in auto

OOSTERHOUT – Bij een eenzijdig ongeval op de A27 bij Oosterhout zijn zondagavond drie mensen gewond geraakt. De bestuurder raakte gewond aan zijn hoofd en is samen met zijn twee inzittenden naar het ziekenhuis overgebracht met een ambulance. In de auto van de Fransen zijn ballonnetjes en lachgaspatronen aangetroffen.


Foto: Marcel van Dorst

Bij het ongeval waren voor zover bekend geen andere weggebruikers betrokken al verklaren getuigen wel dat ze aan het racen waren met een ander voertuig. De politie doet daar onderzoek naar. De auto van de Fransen raakte zwaar beschadigd en is door een berger getakeld. Het ongeval gebeurde in de richting naar knooppunt Hooipolder.