Hulpdiensten rukken massaal uit voor persoon te water

Foto: Jurgen Versteeg

Hulpdiensten rukken massaal uit voor persoon te water

HEDEL / DEN BOSCH – Donderdagavond net na tien uur is er een melding binnen gekomen over een persoon die mogelijk van de Maasbrug af was gesprongen. De hulpdiensten rukte massaal uit naar de melding. De politie, ambulancedienst, lifeliner, brandweer en defensie waren ter plaatse om te zoeken naar de persoon. Onduidelijk was wat precies de situatie was aangezien niemand heeft kunnen zien dat er iemand in de Maas was gesprongen of er een mogelijk ongeval was gebeurd.

Foto: Jurgen Versteeg

De brandweer heeft samen met defensie een zoekactie opgezet. Zo werden de duikers ingezet van brandweer ‘s-Hertogenbosch en de hoogwerker om licht van boven af op het incident te schijnen. Even later kwam ook een politiehelikopter mee zoeken naar de persoon. Ook een lifeliner is kort ter plaatse geweest op het incident uit voorzorg.

Uiteindelijk werd de zoekactie tegen half twaalf gestaakt. De hulpdiensten hadden niks aangetroffen met de zoekactie. Onduidelijk blijft nu of er daadwerkelijk een persoon in het water is gesprongen of niet.