Flinke schade bij keukenbrand in rijtjeswoning in Ulvenhout

Foto: Tom van der Put

Flinke schade bij keukenbrand in rijtjeswoning in Ulvenhout

ULVENHOUT – Aan de Laathof in Ulvenhout woedt maandagmiddag brand in een rijtjeshuis. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant gaat het om een keukenbrand en heeft één persoon rook ingeademd. Het slachtoffer is ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld.

Foto: Tom van der Put

Zwartgeblakerd
Het pand is aan de voorkant voor een deel zwartgeblakerd. De voordeur en verschillende ruiten liggen eruit. De brandweer zou niet alleen in het betreffende pand aan het blussen zijn, maar zou ook de woning ernaast met een blusslang binnen zijn getreden. 

Drie blusvoertuigen van de brandweer kwamen ter plaatse om het vuur te bestrijden.