(VIDEO + FOTOSERIE) Weer schietincident in Tilburg; woning Korvelseweg beschoten

Foto: Jack Brekelmans

(VIDEO + FOTOSERIE) Weer schietincident in Tilburg; woning Korvelseweg beschoten

TILBURG – Voor de derde keer in vier dagen tijd is er geschoten in Tilburg. Omstreeks drie uur in de nacht van zaterdag op zondag vuurde een nog onbekende schutter meerdere schoten af op een kapperszaak en bovenwoning aan de Korvelseweg in Tilburg.

Kogelinslagen
In de ramen zijn diverse kogelinslagen te zien, ook een auto raakte beschadigd. Volgens de politie was de schutter alleen, de schutter loopt weg richting de St. Annastraat en rijdt daarna weg in (vermoedelijk) een kleine witte auto. Bij het schietincident raakte niemand gewond, de politie doet onderzoek en stelt de achtergelaten sporen veilig.LEES OOK:

Man neergeschoten op parkeerplaats Tilburg, zoontje (10) ziet het gebeuren