(FOTOSERIE) Man gewond bij steekpartij in Tilburg, vrouw aangehouden

De verdachte is aangehouden. Foto: Jack Brekelmans

(FOTOSERIE) Man gewond bij steekpartij in Tilburg, vrouw aangehouden

TILBURG – Een vrouw is zaterdagmiddag rond halfvijf aangehouden in de Franz Lisztstraat in Tilburg voor betrokkenheid bij een steekpartij. Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over geluidsoverlast in de straat. Toen agenten in de straat aankwamen zagen ze de bloedvlekken en de verdachte.


Steekwond
Op hetzelfde moment kwam er ook een melding dat er in het ziekenhuis iemand met een steekwond was binnengekomen. Daarop is de vrouw aangehouden voor betrokkenheid bij dit incident. De aanleiding voor de steekpartij is nog onbekend. Wat de relatie tussen de man en de vrouw is, is ook nog onduidelijk.