(FOTOSERIE) Drugslab in woning Gerwen, man aangehouden

Foto: Sem van Rijssel

(FOTOSERIE) Drugslab in woning Gerwen, man aangehouden

GERWEN – In een woning aan de Kerkakkers in Gerwen, vlakbij Nuenen, heeft de politie een werkend drugslab aangetroffen. De politie kreeg de melding van een vreemde lucht, ze gingen een pand binnen en troffen op de 1e verdieping het drugslab aan. In meerdere ruimtes zoals de badkamer was een man bezig met het maken van drugs.

Verwarde indruk
De politie rook meteen dat het niet goed was, en de man maakte ook een verwarde indruk, hierdoor is besloten een ambulance te laten komen. Deze heeft de man mee genomen, de man zal in het ziekenhuis na behandeling formeel
worden aangehouden. Of de man ook de bewoner van de woning is is niet bekend.

Geen gevaar voor omwonenden
De meetwagen van de brandweer is te rplaatse en uit metingen blijkt dat niemand meer de woning in mag op dit moment. Er is volgens de OvD-P geen gevaar voor omwonenden.