Vrienden herdenken omgekomen jongen (20) uit Schijndel

Foto: Sander van Gils

Vrienden herdenken omgekomen jongen (20) uit Schijndel

SCHIJNDEL – Vrienden van de omgekomen jongen die in Schijndel omkwam bij een ongeval op de Rooiseweg hebben bloemen gelegd en kaarsen aangestoken op de plaats van het ongeval.

Foto: Sander van Gils

Zwaargewond naar ziekenhuis
De Schijndelnaar kwam daar woensdagavond rond 20.00 uur met zijn brommer in botsing met een bestelbus. Hij werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij uiteindelijk woensdagavond an zijn verwondingen overleedt.

Ruim 150 vrienden en kennissen kwamen samen bijeen bij de Metler en liepen gezamenlijk naar de plek waar het misging. Politieagenten en handhavers waarschuwden het voorbijkomend verkeer om de plek van de herdenking rustig te passeren.LEES OOK:

Man (20) uit Schijndel overleden na ongeval Schijndel