(VIDEO) Boze dierenliefhebbers en politie naar dierenverwaarlozer in Haarsteeg

Foto: Iwan van Dun

(VIDEO) Boze dierenliefhebbers en politie naar dierenverwaarlozer in Haarsteeg

HAARSTEEG – Naar aanleiding van onder andere ons bericht op onze site hebben boze dierenliefhebbers woensdagavond een bezoek gebracht aan de bewuste man in Haarsteeg. De mensen waren verontwaardigd hoe dit zo kon gebeuren en hoe dit al zolang aan de gang kon zijn. Ook werd het nummer 144 platgebeld waarna uiteindelijk ook de politie kwam kijken.


Foto: Iwan van Dun

Stichting Annemieke
Ondertussen was men van Stichting Annemieke bezig om de ezels, pony’s en veulens te voorzien van heerlijk hooi en vers water. De dieren vielen er op aan als dat ze al weken niet te eten hadden gehad. Al het verse hooi was zo op.

Enkele agenten waren ter plaatse gekomen en er werd druk overlegd met de dierenpolitie, de NVWA en stichting Annemieke. Op het woonadres van Sjaak B begon het ondertussen uit te hand te lopen tussen een grote groep boze mensen en Sjaak B. Diverse politie-eenheden gingen met spoed van de inlaagdijk naar het woonadres een paar straten verderop. De gemoederen werden gekalmeerd en in verband met het coronavirus werd iedereen verzocht om te vertrekken.

Niet aangehouden
Sjaak B is niet aangehouden. Morgen gaat de politie en andere instantie’s verder met het onderzoek.LEES OOK:

Ernstige dierenverwaarlozing bij particulier in Haarsteeg