NVWA meld: Geen verwaarlozing van dieren in Haarsteeg

Foto: Iwan van Dun

NVWA meld: Geen verwaarlozing van dieren in Haarsteeg

HAARSTEEG – De NVWA meldt dat er in Haarsteeg geen sprake is van ernstige verwaarlozing van dieren. Volgens de inspecteur zijn de condities van de dieren goed. Wel moet de houder de leefomstandigheden van de dieren verbeteren. Dat concluderen de medewerkers van de NVWA samen met een dierenarts.

Onderzoek
Die kwamen vanmiddag samen met de dierenpolitie onderzoek doen naar de leefomstandigheden van de dieren. Buurtbewoners klagen al jaren of het leed wat de eigenaar van de inren, Sjaak B, de dieren zou aandoen. Sjaak B. wilde vooralsnog niet reageren.LEES OOK:

Instanties doen onderzoek naar verwaarloosde dieren Haarsteeg

Boze dierenliefhebbers en politie naar dierenverwaarlozer in Haarsteeg