Fietser (67) zwaargewond na ongeval op kruispunt Goirle

Foto: Toby de Kort

Fietser (67) zwaargewond na ongeval op kruispunt Goirle

GOIRLE – Een fietser is dinsdagochtend zwaargewond geraakt nadat de man werd aangereden door een auto. Vanwege de ernst is ook een medisch team met een traumahelikopter ter plaatse geweest. De bestuurster (49) van de auto kwam met de schrik vrij.


Niet aanspreekbaar
Het ongeval gebeurde op de kruising aan de Hoogeindseweg. Het slachtoffer reedt op een elektrische fiets en werd naar alle waarschijnlijkheid over het hoofd gezien door de automobilist. Het slachtoffer is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een trauma-arts is met de ambulance meegereden. De man was niet aanspreekbaar. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.