(VIDEO) Polonaise bij heropening in cafe Esbeek; “niet corona-proof”

Foto: videostill

(VIDEO) Polonaise bij heropening in cafe Esbeek; “niet corona-proof”

ESBEEK – Een polonaise in een Esbeeks cafe na de heropening. Op zich niets mis mee maar hier werden de corona-maatregelen aan hun laars gelapt. De video is op twitter gezet en dat was nu niet zo’n handige actie. De video op twitter is al zo’n 155 duizend keer bekeken. En zeg nou zelf, hoe kan je nu stil blijven staan bij een plaat van Rene Schuurmans……..


Jan Pulles, lid van de beheerscommissie die het café uitbaat, betreurt het dat de polonaise is gehouden en op internet is beland. “We hadden voor de opening om twaalf uur een besloten feest waarin we afscheid hebben genomen van de vorige eigenaren. We hadden een sleuteloverdracht en die was om tien voor twaalf afgelopen.”