(FOTOSERIE) Spookrijder zorgt voor ernstig gewonden en ravage op A67 bij Ommel

Foto: Harrie Grijseels

(FOTOSERIE) Spookrijder zorgt voor ernstig gewonden en ravage op A67 bij Ommel

OMMEL – Op de A67 tussen Lierop en Asten ter hoogte van Ommel heeft een ernstig ongeval plaats gevonden. De hulpdiensten werden rond 01.00 uur gealarmeerd. Het ongeval vond plaats op de rijbaan van Eindhoven richting Venlo. Een Duitse spookrijder zou frontaal in botsing zijn gekomen met een Engelse automobilist. Beide inzittende van de voertuigen zijn met onbekende verwondingen en met spoed per ambulance naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Trauma-arts
Een arts die met de traumahelikopter ter plaatsen is gekomen is met de ambulance mee gegaan naar het ziekenhuis. Waar de Duitse automobilist de weg is op gekomen is niet bekend. De hulpdiensten waren met drie ambulances, twee brandweerwagens en diverse politie eenheden aanwezig om de slachtoffers te helpen. De weg is richting Venlo enige uren afgesloten geweest voor onderzoek door de politie.