(FOTOSERIE) Ravage in Rode Brugstraat in Oisterwijk, schuur stort spontaan in

Foto: Toby de Kort

(FOTOSERIE) Ravage in Rode Brugstraat in Oisterwijk, schuur stort spontaan in

OISTERWIJK – Een oude schuur die aan de Rode Brugstraat stond stortte maandagavond spontaan in. Buurtbewoners hoorde een harde klap en zagen een grote rookwolk. Bij het naar nuiten gaan zagen ze de ravage die aangericht was in de straat.

Al jaren leeg
De ingestorte schuur staat in een rij met panden die al jaren leeg staan. Een projectontwikkelaar heeft de panden van een voormalige kartonnagefabriek aan de Baerdijk in beheer, maar deze zijn zwaar verwaarloosd.

Door de ingestorte schuur raakte een auto zwaar beschadigd. Niemand raakte gewond. De politie is samen met de gemeente ter plaatse voor de afzetting. Een sloopbedrijf is aanwezig om de ravage op te ruimen.